Opleidingscursus Eerste Hulp, incl. Reanimatie

Opleidingscursus Eerste Hulp, incl. Reanimatie

Cursuskosten
Op aanvraag
Cursusduur
4 tot 6 dagdelen
Diploma
Eerste Hulp

Opleidingscursus Eerste Hulp, incl. Reanimatie

Lesstof: De cursus wordt gegeven conform de richtlijnen van het Oranje Kruis Of Het Rode Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad en bevat o.a. de volgende onderdelen: 

o Vijf belangrijke punten o Bewustzijn o Ademhaling o Bloedsomloop o Wonden o Kneuzing en botbreuken o Warmte- en koudenletsels o Vergiftigingen o Elektriciteitsletsel 

Examen: In aansluiting op de cursus wordt het examen afgenomen. Het examen staat onder toezicht van het Oranje Kruis en wordt afgenomen door een examenteam, bestaande uit een arts, een kaderinstructeur en twee Lotussen. Bij het Rode Kruis wordt het examen afgenomen door de opleider. 

Cursusmogelijkheden: Geheel klassikaal 

Cursusduur: De cursus duurt minimaal 4 tot maximaal 6 dagdelen van 08.30 – 12.30 en/of 13.00 – 17.00 uur ,  4e of 6e dagdeel examen, Avonden in overleg mogelijk.

Cursusdata: In overleg met het bedrijf c.q. de betrokken personen, daarnaast via cursusmomenten. 

Aantal deelnemers: Het aantal deelnemers dat mee kan doen aan een opleidingscursus is minimaal 5 personen en maximaal 12 personen. De minimum leeftijd is 16 jaar. 

Cursusplaats: In company of bij ons op locatie.

Cursuskosten: € 215,00 incl. btw of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Certificaat: Diploma Eerste Hulp afgegeven door het Oranje Kruis of Diploma Eerste Hulp afgegeven door het Rode Kruis. Het EH-diploma is 2 jaar geldig. Om het diploma EH geldig te houden is de cursist verplicht om de verworven kennis op peil te houden door per jaar 14 uur herhaling te volgen. Indien hieraan niet wordt voldaan, vervalt de geldigheid van het EH-diploma. Voor scholen is het ook mogelijk om zich voor een cursus Jeugd EHBO A en/of B aan te melden. 

Voor informatie kunt u ons bellen of mailen.

© 2020 Kwant's 5 EHBO en BHV Opleidingen en herhalingscurssusen
Website door Prozizero