Het bedrijf Kwant's 5

Video over Kwant's 5 EHBO en BHV

Even voorstellen

Amber Kwant

Mijn naam is Amber Tessa Kwant, 23 jaar, oudste dochter en sinds 2 juni 2016 instructeur Eerste Hulp. Intussen heb ik al flink wat kilometers gemaakt in de wereld van eerste hulp bij ongelukken, de bedrijfshulpverlening, reanimatie/aed trainingen, eerste hulp bij kinderen.

Verder heb ik tot en met 2020 de studie docent Muziek gedaan aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waarbij ik op 29 juni mijn studie heb afgerond. Langzamerhand beginnen ook de lessen op de basisscholen voor mijn muzieklessen vol te lopen, een heerlijk gevoel.

Ik kom u graag tegen bij één van de mogelijke cursussen van Kwant’s 5.

Britta Kwant

Mijn naam is Britta Marije Kwant, 21 jaar, jongste dochter. Achter de schermen zorg ik zo af en toe voor een aantal taken bij Kwant’s 5.

Op 8 oktober 2019 heb ik mijn diploma ontvangen voor de versnelde opleiding Allround Schoonheidsspecialiste aan de Friesche Poort in Leeuwarden. Vanuit mijn stageplek op het Duitse eiland Sylt, ben ik via een baan in Kitzbuhel (Oostenrijk) bij dezelfde keten weer terug gegaan naar Sylt. Wanneer de mogelijkheden er zijn, start ik met de opleiding Lotusslachtoffer en waar mogelijk ook gelijktijdig de opleiding instructeur Eerste Hulp.

Maar wie weet komen we elkaar nog eens voor die tijd tegen in de gemoedelijke sfeer die we proberen te creëren bij Kwant’s 5.

Helga Kwant

Mijn naam is Helga Kwant-de Jong, 51 jaar, getrouwd met Gert Jan en samen proberen we Kwant’s 5 tot een leerzaam, toegankelijk, sfeervol, ontspannen en open bedrijf te maken/te houden.

In april 1995 geslaagd voor het diploma eerste hulp en na de start van Kwant’s 5 geslaagd voor de opleiding Lotusslachtoffer in 2008. In 2010 volgde het slagen voor instructeur Lotus en nog wat later Simulant Medisch Specialist. Na jaren tegenstribbelen uiteindelijk samen met Amber geslaagd voor instructeur Eerste Hulp. Uiteindelijk ook de opleiding Simulant Drugs en Alcohol nog gedaan.

De laatste twee jaar weer druk aan het bijscholen en opleiden, voor de klanten én ook voor mezelf om up-to-date te blijven.

Graag kom ik u tegen in één van de verschillende hoedanigheden…. Welkom.

Gert Jan Kwant

Mijn naam is Gert Jan Kwant, 54 jaar en trotse eigenaar van Kwant’s 5 sinds april 2004.

Na het behalen van mijn EHBO diploma in april 1995, besloot ik door te gaan voor instructeur Eerste Hulp en slaagde in november 1999. Na een aantal jaar als hobbyist les te hebben gegeven, kreeg ik de smaak te pakken en heb ik de knoop doorgehakt om Kwant’s 5 op te richten.

Intussen wordt de lijst aan mogelijkheden steeds groter: we hebben geïnvesteerd in instructeurs, in bijscholingen zoals instructeur Drugs en alcohol, Rode Kruis, Stop de bloeding en recentelijk mag ik daar ook instructeur voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij aan toe voegen.

In al die jaren heb ik veel mensen ontmoet, op mogen leiden en terug mogen zien in de herhalingen. Ik hoop dat ons bedrijf mensen inspireert, helpt en zekerheid geeft om uw medemens te kunnen helpen.

Ik zie u graag bij onze cursussen, zowel de opleidingen als de herhalingen.

© 2020 Kwant's 5 EHBO en BHV Opleidingen en herhalingscurssusen
Website door Prozizero